За Начало

Начало / За Начало

Здравейте и добре дошли!

Аз съм Надежда – щастлива майка на Вяра със синдром на Даун, преподавател по професия и призвание, творец по сърце и душа, социален предприемач по щастлива житейска съдба.

Последвах мечтата си и създадох Nadko Designs Studio като творческо кътче, което отразява любовта ми, знанията и уменията ми, както и начина, по който се чувствам, когато творя.

Мисията ми тук е да ви уча на нещата, които знам и мога, а основната ми цел с всичко, което правя, е да ви мотивирам и вдъхновявам да творите, да пробвате и да усвоявате нови техники, да учите интересни и вълнуващи неща.

Искрено вярвам, че за да се научиш на каквото и да било, са необходими желание, любов, търпение, подкрепа и добра мотивация. Нещо, което моята дъщеричка ежедневно ми показва и доказва…

Искам да бъда максимално полезна и вдъхновяваща и да ви помагам, както при избора на материали и модел за желания проект, така и в процеса на самото му изпълнение до успешното му завършване.

С тази мисъл създадох онлайн магазина на Nadko Designs така, че не просто да предлагам продукти, а да осигурявам решения. Защото знам какво е да се изгубиш в прежда, мечти и незапочнати и/или недовършени проекти…

А училището по плетене към Студиото е мястото, където и на живо, и онлайн ще продължавам да ви уча на нещата, които умея, и да ви вдъхновявам да творите и да създавате с ръцете си!

Крачка по крачка, урок след урок, с любов и търпение съм до всички вас, които искате да се научите.

Благодаря ви за доверието и подкрепата!